Rektor

falufri-2016_webb-8009040

Att välja är inte alltid så lätt…

Hej på dig som står inför ett av ditt livs viktigaste val! Att välja gymnasieprogram och skola är inte alltid en lätt sak. Jag skulle vilja säga några sammanfattande saker om vår skola som kanske kan hjälpa dig i ditt beslut.

På Falufri är lärarna bra!

Våra elever är mycket nöjda och upplever att de får det stöd de behöver av sina lärare. Idag måste vi alla ha en kunskap om och en förståelse för globala frågor. Elever och lärare på Falufri arbetar aktivt med internationella frågor som bland annat miljö och mänskliga rättigheter. Vi samarbetar med skolor och organisationer i andra länder – på riktigt! Du får också vara med och utforma vår internationella verksamhet, vem vet var dina idéer kan ta oss de kommande åren?

Hos oss får du studiero

Vi har mycket fina lokaler på skolan. Tillsammans med dig skapar vi en bra studiemiljö där alla elever kan arbeta i lugn och ro. Våra elever får nämligen vara med och inreda klassens arbetsrum. Att börja på Falufri innebär att du tar ett stort steg på vägen mot dina drömmars mål. Och du kan vara säker på att vi kommer att göra allt för att hjälpa dig på vägen.

Välkommen till oss.

Maria Pettersson
Rektor

maria.pettersson@falufri.se

023777851

0709747431