Veckans lunch

Meny för vecka 4

Måndag
Viltskavsragu med potatismos och rårörda lingon
Kokt torsk med ägg och persiljesås, kokt potatis
Skånsk ärtbiff med ratatouille, kokt potatis
Gulaschsoppa med créme fraichetopp







Tisdag
Isterband med stuvad potatis och inlagda rödbetor
Pasta tricolore med krämig skaldjurssås
Dhal, Indisk linsgryta med kokt ris
Jordärtskockssoppa med blomkål

Onsdag
Nötfärsgryta med bönor, kanel och spiskummin, kokt bulgur
Stekt fiskfilé med kall apelsinsås, kokt potatis
Sojafärsgryta med bönor, kanel och spiskummin, kokt bulgur
Morotssoppa med kokosmjölk och ingefära

Torsdag
Pannbiff (gris+nöt) med stekt lök, sås och kokt potatis
Ärtsoppa med fläsk, pannkaka med sylt och grädde
Krämig nudelgratäng med sojafärs
Broccolisoppa

Fredag
Kyckling med ingefära och curry, jasminris
Fläskfilé med varm balsamico och ingefärssås, ugnsrostad klyftpotatis och rotsaker, vinbärsgelé
Broccolimedaljong med tomatconcassé och ugnsrostad klyftpotatis och rotsaker
Räksoppa