Börja hos oss

Certifieringar

Ambassadörs- skola EU

Certifierat VO-collage

Certifierad FN-skola

Börja hos oss

Utbildning med kvalitet i fokus

Att välja till gymnasiet är kanske ditt första egna stora val i livet. Det är nu som du har chansen att påverka vilken riktning ditt liv ska ta framöver. Om du är nyfiken, vill utvecklas, förändra ditt samhälle eller världen, så är Falufri rätt plats för dig. Vi är bra på att skapa gemenskap, trygghet, trivsel och studiero och vår vision är att skapa världens bästa lärmiljö. Idag är Falufri rankad som en av Sveriges bästa skolor och vi vet att vårt goda resultat till stor del beror på det goda samarbetet mellan elever och personal. Som elev får du möjligheten att påverka undervisningen och göra val som känns meningsfulla för dig. Din röst är viktig!

Att komma till Falufri kan beskrivas som att komma hem. Det kan också beskrivas som en chans att hitta något nytt. Hos oss får du vara dig själv och samtidigt bli utmanad att prestera och utvecklas mer än du själv trott var möjligt.

Filmen om Falufri

Som elev på Falufri får du…

… vara dig själv.

… påverka.

… göra saker på riktigt.

… växa och utvecklas.

… hela världen.

… framtidens skola.

… lyckas.

… lärare som bryr sig.

… en skola som känns som något mer än en skola.

Jämför gymnasieskolor

Gå in på skolverket och sök på gymnasieskolor! Där kan ni söka på gymnasieskolor och jämföra dem. Där kan ni även se medel på antagningen hos oss per program.

Har du frågor?

Sök på våra vanligaste frågor i våran FAQ.

Kommentarer inaktiverade för Börja hos oss