Öppet Hus

Öppet Hus

Öppet Hus på Falufri

Kom på Öppet Hus och få information om våra program, se våra lokaler och prata med elever och personal!

Ni är varmt välkomna på Öppet Hus hos oss på Falufri! Nästa möjlighet att besöka oss på Öppet Hus är till hösten och datum presenteras vid ett senare datum.

Öppet hus i april fokuserade på våra internationella projekt. Elever från olika program presenterade sina resor till städer i Europa och USA och vi presenterade mer om skolans gemensamma projekt som tar oss ut i världen. Falufri är en FN-skola med internationell profil, som varje år driver ett stort FN-rollspel med gäster från hela världen.

Besök av journalisten Martin Schibbye

Spännande besök på Falufri!

Under Öppet Hus-dagen var journalisten och utrikeskorrespondenten Martin Schibbye på besök hos oss. Tillsammans med kollegan Johan Persson, satt han fängslad i 438 dagar i Etiopien när de var där på uppdrag för att ta reda på sanningen om hur jakten på olja drabbar befolkningen. Han berättade då om sitt projekt med migrantarbetare och sitt arbete som utrikeskorrespondent.

Martin Schibbye har under många år arbetat som utrikeskorrespondent med uppdragsgivare som till exempel Filter, Svenska Dagbladet, Aftenposten och Sydsvenskan.

Följ med på en rundvandring av skolan!

Vill du inte vänta tills nästa Öppet Hus? Följ med i rundvandringsfilmen eller gå runt själv med Falufri360!

Undrar du över något?

Att välja gymnasium verkar krångligt. Vad är ett frigymnasium? Och vad skiljer Falufri från andra gymnasium? Besök vår FAQ och få svar på alla dina frågor.

Kommentarer inaktiverade för Öppet Hus