falufri logo

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss?


På Falufri arbetar vi tillsammans för elevers bästa. Vi hjälps åt att skapa en elevanpassad utbildning i en miljö där elever känner sig trygga. Tillsammans har vi roligt och trivs i skolan.

Låter det som något för dig?
Här nedan har vi våra lediga tjänster och vi ser fram emot din ansökan!

Lediga tjänster

Elevassistent

Vi söker elevassistent till en elev med NPF-diagnos. Eleven behöver en vuxen person vid sin sida i skolvardagen som hjälper till så att skolsituationen blir begriplig och förutsägbar. Det gäller både i skolarbetet och i det sociala samspelet med andra i skolan.

Vi söker dig som har kunskap om NPF-diagnoser och god förmåga att tolka elevens behov. Flexibilitet, lyhördhet och förmåga att samspela med olika personer runt eleven är viktigt för att skapa så bra förutsättningar för lärande som möjligt. Har du erfarenhet av Teknikprogrammet så kan det vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser gärna att anställning kan påbörjas v32, skolstart för elev är v33.

Tjänsten är på deltid.

Skicka din ansökan digitalt till ansokan@falufri.se senast 29 juli.

Lärare till vård- och omsorgsprogrammet

Vi söker nu en yrkeslärare till vård- och omsorgsprogrammet. Arbetet kräver god ledarförmåga och förmåga att skapa goda relationer till elever. Tydlighet i planering och kommunikation krävs, så även god förmåga att ge respons till eleverna. It-kompetens är ett krav då vi arbetar digitalt, vi använder School Soft och Google Classroom.

Hos oss är det viktigt att du tar ett ansvar för mer än dina kurser. På Falufri arbetar vi alla tillsammans för helheten. Vi är en FN-skola som arbetar aktivt med mänskliga rättigheter och vi har en global- internationell profil. Vi vill utveckla möjligheten för våra elever på vård- och omsorgsprogrammet att genomföra resor och besök med internationell koppling.

Arbetet är organiserat i ämneslag och programlag där utvecklingsarbete och kollegialt lärande sker. Mentorskap för klass ingår i tjänsten.

Vi är öppna för att diskutera tjänstens omfattning, heltid eller deltid. Start v 32 ht-22. Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan digitalt till ansokan@falufri.se senast 3 juni.

Har du frågor?

Sök på våra vanligaste frågor i våran FAQ.

Kommentarer inaktiverade för Jobba hos oss